Villkor, villkor och hantering av personuppgifter

Allmän information
Safety System AB är nöjd med ditt intresse för våra produkter och besök www.safety-system.com. Det är väldigt viktigt för oss att vi skyddar och respekterar din integritet. Det är alltid vår avsikt och mål att behandla dina uppgifter korrekt och lämpligt.

Enligt lagen om behandling av personuppgifter (Privacy Act), direktiv 95/46 / EG (uppgiftsskyddsdirektiv) och den kommande förordningen 2016/679 (skyddsförordning EU Data), har du rätt att få information om behandlingen av personuppgifter.

De personuppgifter du lämnar till oss behandlas konfidentiellt och visas endast om det har ett nödvändigt syfte. Det är dock viktigt att du läser dessa villkor noga så att du förstår varför och hur vi behandlar dina personuppgifter.

När du köper produkter från oss på vår hemsida från din dator, mobiltelefon eller surfplatta, samtycker du till att dina personuppgifter samlas in, och du accepterar dessa villkor. Om vi uppdaterar dem och du fortsätter att använda våra tjänster accepterar du härmed de nya villkoren.

För att säkerställa att dina personuppgifter behandlas i enlighet med lagen definieras vi som datahanterare som samlar in dina uppgifter. Om du har några frågor om våra villkor eller motsvarande, var god kontakta oss:

Safety System AB
Org.nr. 556439-4749
Tillinge Tibble 21
745 94 Enköping
Tele 0171-448024
 E-post: info@safety-system.com

Vad är personuppgifter
Personuppgifter är någon form av information om en identifierad eller identifierbar fysisk person. Det innebär att det är all slags information som direkt eller indirekt kan relatera till en person. Till exempel, vara namn, adress, telefonnummer och e-post.

När vi samlar in personlig information om dig i samband med ditt besök på vår hemsida eller en del av våra tjänster, vi alltid se till att detta sker med ett tydligt och uttryckligt medgivande, så att du vet exakt vilken typ av information som samlas in och varför informationen uppsamlades.

När samlar Safety System AB personuppgifter
När du skapar en profil på vår agerar på vår hemsida, måste du ange följande. Information som namn, adress, tel. Och e-post
Vi registrerar och lagrar din information du tillhandahåller när du skapar en profil och handlar på www.safety-system.com. Vi registrerar härmed din information för det enda syftet att leverera en vara när du handlar på vår hemsida. Vi använder inte information för något annat än det uttryckliga syfte som beskrivs här och att följa gällande lagar.

Personuppgifter till tredje part
Korrekt hantering av din personliga information är mycket viktig för oss. Vi skulle aldrig sälja, publicera eller på något sätt överföra information till tredje part utan ditt samtycke eller om det inte är nödvändigt att slutföra en transaktion och är nödvändig för att säkerställa att gällande svensk lag följs. Vi använder inte din information för något annat ändamål än vad som beskrivs i denna sekretesspolicy.

Vi kan vidarebefordra din information till våra utvalda och betrodda partners för att kunna erbjuda vår service till dig. till exempel. Vi tillhandahåller information till partners som har rätt att använda din information i samband med leverans av varor och hålla dig informerad om status för en order.

Lagring av personuppgifter vid Safety System AB
Vi behåller dina personuppgifter så länge du har en profil i vår webbshop och använder den för att handla varor på vår hemsida.

Radering av personuppgifter med Safety System AB
Om du vill radera din profil och information kommer det att ske så fort vi mottar din förfrågan.

Kontakta oss
Om du vill ha mer information, ändra eller ta bort din information, var god kontakta oss.
Safety System AB
Tel: 0171-448024
E-post: info@safety-system.com